Візит Кім Чен Ина в рф підтвердили у кремлі

Візит Кім Чен Ина в рф підтвердили у кремлі

У кремлі підтвердили інформацію, що невдовзі лідер КНДР Кім Чен Ин відвідає росію з офіційним візитом.

Про це повідомляє Телеграм-канал кремля.

На запрошення президента рф володимира путіна голова Державних справ КНДР Кім Чен Ин найближчими днями відвідає рпосію з офіційним візитом, – йдеться у повідомленні.

Агентство Yonhap повідомило, що в уряді Південної Кореї вважають, що спецпотяг, яким пересувається Кім, імовірно, попрямував до Владивостока. Своєю чергою, на залізничному вокзалі далекосхідного російського міста Владивосток у понеділок істотно посилили заходи безпеки.

Минулого тижня низка західних та російських медіа із посиланням на власні джерела повідомили, що Кім цього місяця планує поїхати до Владивостока, швидше за все бронепоїздом, для зустрічі з путіним, аби обговорити потенційні постачання КНДР своїх артилерійських снарядів та іншої зброї росії для її війни в Україні.

Цими днями у Владивостоці проходить міжнародний Східний економічний форум, який має відвідати путін, тож імовірність його переговорів із Кімом на полях цього форуму вважається досить високою.

Нагадаємо, Угорщина відмовиться від використання палива рф на АЕС ‒ Орбан

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін поїде до Ердогана Путін поїде до Ердогана
У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів У Кремлі відреагували на можливість обміну Медведчука на українських політв'язнів
Російський державний діяч та дипломат Дмитро Пєсков прокоментував можливість обміну кума Путіна, Віктора Медведчука на українських політв'язнів. Російський посадовець назвав цю пропозицію "внутрішньоукраїнською політичною кухнею".
Loading...
Load next