Окупанти обстріляли Херсонщину: є загиблі

Окупанти обстріляли Херсонщину: є загиблі

Російські війська аткували Херсонщину. Через обстріли загинуло двоє людей.

Про це повідомив голова Херснської ОВА Олександр Прокудін.

Окупанти цілеспрямовано атакували місце скупчення людей, скинувши вибухівку поблизу місцевої автостанції, – заявив Прокудін.

У Херсоні внаслідок атаки загинув 72-річний чоловік, ще один — отримав травми. У Кізомисі було влучання в приватний будинок. Від отриманих травм літня жінка померла на місці. Чоловіка 60 років у стані середньої важкості доставили до лікарні. В Ольгівці постраждала 63-річна жінка.

Також росіяни атакували Миколаївку. Загинув 40-річний чоловік, ще один — отримав поранення. Відомо, що з безпілотника атакували Берислав. Четверо людей отримали поранення. Вони у лікарні.

Нагадаємо, В Криму загострюється ситуація із дефіцитом пального

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: інтенсивність обстрілів Харкова зросла, тривають бої на Херсонщині (відео) Російсько-українська війна: інтенсивність обстрілів Харкова зросла, тривають бої на Херсонщині (відео)
Збройні Сили України дають гідну відсіч окупантам та щодня звільняють все більше захоплених рашистами територій. Віримо у ЗСУ!
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next