В Криму загострюється ситуація із дефіцитом пального

В Криму загострюється ситуація із дефіцитом пального

Дефіцит пального в тимчасово окупованому рф Криму загострюється, зокрема, внаслідок порушення логістичних маршрутів.

Про це повідомляє Центру національного спротиву.

З вересня в Криму спостерігаються проблеми з паливом. Оскільки відбулося зниження обсягів відвантаження автомобільного палива із російських нафтопереробних заводів на ТОТ АР Крим,  ‒йдеться у повідомленні.

Проблеми з постачанням палива пов'язані із порушенням логістичних маршрутів, а також зниженням купівельної спроможності жителів півострова.

Російська окупаційна адміністрація має на меті створити нові механізми субсидування окремих мереж АЗС, щоб уникнути майбутнього зростання цін на пальне. Проте дане рішення створить передумови для закриття тих АЗС, які не будуть отримувати субсидій, ‒ заявили у Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, Генсек ООН та Держсекретар США обговорили «зернову ініціативу»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next