ЗСУ вранці вразили командний пункт ЧФ біля Севастополя

ЗСУ вранці вразили командний пункт ЧФ біля Севастополя

Сили оборони України вранці в середу, 20 вересня, успішно вразили командний пункт Чорноморського флоту поруч із тимчасово окупованим Севастополем.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ.

Вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового поблизу тимчасово окупованого Севастополя. Слава Збройним силам України!, – йдеться в повідомленні.

Подробиці операції не розголошують.

Нагадаємо, Польща готова розширити заборону на ввезення продукції з України ‒ Моравецький

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Loading...
Load next