Організували масштабну схему збуту амфетаміна та PVP: на Одещині судитимуть 4 членів ОЗГ

Організували масштабну схему збуту амфетаміна та PVP: на Одещині судитимуть 4 членів ОЗГ

Четверо мешканців Чорноморська налагодили розгалужену мережу розповсюдження наркотиків та психотропів оптовими та роздрібними партіями на території Одещини.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Відомо, що вони збували «товар» шляхом так званих «закладок» за допомогою низки Телеграм-крамниць, а також під час особистих зустрічей з перевіреними покупцями. Для популяризації свого «бізнесу» та збільшення потоку клієнтів, співучасники створили сайт, який адміністрував організатор злочинної схеми.

У ході слідства задокументовано понад 30 епізодів збуту обвинуваченими психотропів та наркотиків. Під час проведення обшуків виявлено та вилучено понад 4,7 тис фасованих згортків для «закладок» з канабісом, амфетаміном та PVP, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські карти, кошти в іноземній валюті, мобільні телефони та чотири автомобілі, ‒ заявили у прокуратурі.

Також вилучено цілий арсенал зброї, зокрема 2 пістолети Макарова, 22 набої різного калібру, 5 гранат, реактивна протитанкова граната РПГ-18, ножі. Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин на «чорному ринку» складає орієнтовно понад 1 млн гривень.

Нагадаємо, У Британії п’ятьом громадянам Болгарії повідомлено про підозру у шпигунстві на користь рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
Loading...
Load next