Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео)

Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео)
На Одещині прикордонники викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка здійснювала виготовлення та масштабну реалізацію метамфетаміну в Україні та за її межами.

Оперативники Одеського загону викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка здійснювала виготовлення та масштабну реалізацію метамфетаміну в Україні та за її межами.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зловмисники з Одещини облаштували вдома лабораторію, де виготовляли та фасували метамфетамін. Вони через логістичні компанії відправляли замовникам посилки з готовим "товаром" під виглядом дитячих іграшок на водяній основі. 

Протягом тривалого часу злочинці підшукували покупців та продавали психотропні речовини через інтернет. Зокрема, оперативникам Держприкордонслужби вдалося задокументувати факт контрабанди понад 1 кг метамфетаміну у дитячих іграшках до Австралії.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів контрабандної схеми.

Зазначають, що за результатами проведених заходів вилучено засоби й приладдя для виготовлення метамфетаміну, майже 150 грамів наркотичних речовин та близько 20 кілограмів прекурсорів. Заходи проходили в рамках досудового розслідування незаконного виготовлення та контрабанди психотропів за статтями 305 та 307 Кримінального Кодексу України. Санкціоновані обшуки здійснювали прикордонники Одеського загону спільно з Національною поліцією за  процесуального керівництва Чорноморської окружної прокуратури Одеської області та за силової підтримки прикордонного спецпідрозділу "ДОЗОР".

Найближчим часом у суді вирішуватиметься питання про обрання запобіжних заходів для фігурантів справи.

 

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео) Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Loading...
Load next