На Дніпропетровщині через вибух снаряда постраждав 12-річний хлопчик

На Дніпропетровщині через вибух снаряда постраждав 12-річний хлопчик

У Першотравневській громаді на Дніпропетровщині діти принесли на подвір'я будинку снаряд, який здетонував. Унаслідок вибуху постраждав 12-річний хлопчик.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Нещасний випадок стався сьогодні в Першотравневській громаді Нікопольського району. На одному з подвір'їв пролунав вибух. Попередньо, здетонував ворожий боєприпас, який днями знайшли і принесли додому діти. Постраждав 12-річний хлопчик. Він у лікарні у стані середньої тяжкості, - зазначив Лисак.

Внаслідок вибуху пошкоджено два приватні будинки і автомобіль.

Начальник Дніпропетровської ОВА також зазначив, що загарбники обстрілювали Нікопольщину з важкої артилерії та скидав боєприпаси з БпЛА. У Нікополі постраждав 37-річний чоловік, він на амбулаторному лікуванні. У місті пошкоджені кілька магазинів, аптека і кафе, 3 п'ятиповерхівки й автомобілі.

У Марганецькій громаді загарбники влучили по фермерському господарству, будинку культури, двох приватних оселях, господарській спорудї, лінії електропередачі. Внаслідок обстрілів зайнялися дачний будинок і суха трава, вогонь уже погасили.

Нагадаємо, Окупанти планують диверсії на кордоні з Харківською та Сумською областями

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next