рф кинула на поле бою в Україну новостворену "резервну армію" – британська розвідка

рф кинула на поле бою в Україну новостворену "резервну армію" – британська розвідка

Російські загарбники вперше задіяли на фронті в Україні частини своєї нової так званої "резервної" 25-ї загальновійськової армії. 

Про це в соцмережі Х (колишній Твіттер) 27 вересня повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки.

Зазначається, що це формування російської армії почало воювати в Україну з кінця серпня поточного року.

За даними британської розвідки, 25-та армія складається із 67-ї мотострілецької дивізії та 164-ї окремої мотострілецької бригади. Вони воюють на ділянці на захід від Сєвєродонецька та Кремінної, вздовж кордону між Донецькою та Луганською областями.

З початку вторгнення росія лише зрідка утримувала незадіяне угруповання розміром з армію, яке потенційно могло б стати основою для нового великого наступу. Зважаючи на те, що 25 армія, очевидно, розгортається фрагментарно для посилення перенапруженої лінії фронту, новий скоординований російський наступ протягом наступних тижнів є менш імовірним, - йдеться у звіті Міноборони Британії. 

Нагадаємо, Україна відповідатиме на удари рф по енергоінфраструктурі ‒ Умєров

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next