Події у Криму опосередковано вказують на плани ЗСУ - Буданов

Події у Криму опосередковано вказують на плани ЗСУ - Буданов

Події, що відбуваються у Криму приблизно з середини серпня, опосередковано вказують на подальший перебіг українського наступу. 

Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сказав в інтерв'ю The WarZone.

У відповіді на запитання журналіста про наступ ЗСУ та чи вірить голова ГУР, що Україна поверне Крим до кінця цього року, Буданов сказав, що "активізація у Криму" опосередковано вказує на плани командування.

Наша контрнаступальна операція розпочалася на початку літа і продовжується досі... І як ви правильно сказали, я не головнокомандувач Генштабу. Але якщо говорити про Крим, ви ж не могли не помітити, що з середини серпня по Криму відбувається певна активізація, і це може опосередковано підказати вам відповідь на ваше запитання, – сказав Буданов.

У серпні ЗСУ почали завдавати систематичних ударів по військових цілях та логістичних вузлах окупантів у тимчасово окупованому Криму.

Нагадаємо, Парламент Литви заборонив хутрові ферми

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next