У Румунії вночі оголошували повітряну тривогу під час атаки російських дронів по Україні

У Румунії вночі оголошували повітряну тривогу під час атаки російських дронів по Україні

Міністерство оборони Румунії, яка є членом НАТО, заявило про ймовірне порушення її повітряного простору під час сьогоднішніх нічних атак російських дронів на Україну.

Про це повідомляє Guardian.

У румунському оборонному відомстві зазначили, що цієї ночі після виявлення запущених росіянами груп безпілотників, які прямували до України, система радіолокаційного спостереження зафіксувала можливе несанкціоноване проникнення у повітряний простір Румунії.

У Міноборони наголосили, що об'єктів, які б упали на територію Румунії, не виявлено, однак військові перевіряють територію поблизу кордону. Близько опівночі у румунських містах Галац і Тулча, розташованих навпроти дунайського порту Рені на півдні України, оголосили повітряну тривогу. Її скасували приблизно через дві години.

Як відомо, румунські військові побудували бомбосховища для захисту жителів східного села Плауру після того, як у цьому районі були знайдені фрагменти безпілотників.

Нагадаємо, Бюджетна підтримка ветеранів зросте на 53% у 2024 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто Миколаїв наш: ППО відбила атаки на місто
 25 лютого в Генеральному штабі Збройних сил повідомили, що російські окупанти намагаються обійти Херсон та здійснити наступ на Миколаїв.
Loading...
Load next