У Харкові озброєні люди в військовій формі захопили блокпост

У Харкові озброєні люди в військовій формі захопили блокпост

У Харкові на блокпосту люди у військовій формі з автоматами наказали правоохоронцям та військовим лягти на землю. 

Зараз слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом погроз правоохоронцям. Про це офіційно повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

Зазначається, що до правоохоронців, які несуть службу на блок посту, під'їхали чоловіки у військовій формі. Вони погрожували зброєю і вимагали припинити перевірки транспорту.

29 вересня близько 15:00 до одного з блокпостів на виїзді з Харкова під'їхали чотири позашляховика. З них вийшли чоловіки у військовій формі, погрожували вогнепальною зброєю усьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку, - йдеться у повідомленні.

Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки вони поїхали з місця інциденту.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Того ж дня за даним фактом слідчі внесли відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснюють слідчі Харківського РУП № 2 під процесуальним керівництвом військової прокуратури, - додали в поліції.

Також правоохоронці нагадали, що на блокпостах поліція виконує свої функціональні обов'язки відповідно до чинного законодавства в умовах воєнного часу для запобігання потрапляння в Харківську область незаконної зброї, наркотиків, вибухонебезпечних речовин.

Нагадаємо, Майже 10 тисяч людей повернулися до України через коридор на Сумщині ‒ Верещук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перебувала у стані алкогольного сп'яніння: на Харківщині школярка грала котом у футбол (відео) Перебувала у стані алкогольного сп'яніння: на Харківщині школярка грала котом у футбол (відео)
Увага! Відео містить жорстокі кадри поводження з твариною.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next