Міненерго: До енергосистеми підключено ще один енергоблок ТЕС

Міненерго: До енергосистеми підключено ще один енергоблок ТЕС

Після завершення ремонту до мережі підключено енергоблок на одній з теплоелектростанцій (ТЕС) робочою потужністю 100 МВт.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

На одній з ТЕС країни на 9 днів раніше запланованого терміну завершено поточний ремонт одного корпусу енергоблока. Це дозволило додати до енергосистеми додаткові 100 МВт потужності, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, достатньо для забезпечення потреб споживачів.

Енергетики продовжують готувати енергосистему до опалювального сезону, який буде відбуватися в умовах російських атак. Ремонтна кампанія на об’єктах генерації - теплової, гідро- та атомної – триває, - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, У Харкові озброєні люди в військовій формі захопили блокпост

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео) Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео)
Слідчі Державного бюро розслідувань викрили масштабну схему передачі Міністерством енергетики та вугільної промисловості України газорозподільних систем у користування приватним операторам.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next