У Британії заявили, що у них закінчилася потрібна Україні зброя

У Британії заявили, що у них закінчилася потрібна Україні зброя

У публічних заявах офіційні особи Великобританії заявляють, що підтримуватимуть Україну незалежно від подій в інших країнах. Водночас британські військові стверджують, що країна вичерпала свою можливість надавати військову підтримку,

Про це повідомляє The Telegraph.

Ми віддали майже стільки, скільки могли собі дозволити. Ми продовжуватимемо забезпечувати Україну обладнанням, але зараз їм потрібні такі речі, як засоби протиповітряної оборони та артилерійські боєприпаси, і ми все це вичерпали, – наголошує високопоставлене джерело у військовій сфері на умовах анонімності.

Коментуючи суперечки щодо додаткового фінансування, джерело заявило, що Великобританія повинна відіграти певну роль у "заохоченні інших країн надавати більше грошей і зброї".

Надавати мільярди більше не означає давати мільярди британських комплектів, – додав співрозмовник.

Нагадаємо, ВАКС наклав арешт на майно трьох обвинувачених у справі «Роттердам+»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next