У Туреччині провели масштабну операцію з вилучення зброї

У Туреччині провели масштабну операцію з вилучення зброї

У Туреччині, після теракту 1 жовтня в Анкарі, провели масштабну операцію з вилучення вогнепальної зброї. Арештовано майже тисячу підозрюваних у причетності до незаконного обігу зброї.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікаю.

Ми переслідуємо організовані злочинні групи, які порушують спокій наших людей, і тих, хто постачає їм зброю. Ми сповнені рішучості притягнути їх до відповідальності, ‒ наголосив міністр.

Операцію було проведено в 64 з 81 провінцій країни, затримано 928 підозрюваних у контрабанді зброї, вилучено велику кількість зброї та боєприпасів, зокрема 744 пістолети, 24 одиниці довгоствольної зброї та 74 мисливські рушниці.

Нагадаємо, Україна тримає запаси трансформаторів за кордоном, очікуючи на можливі обстріли

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
У Дніпрі виявили гараж, набитий зброєю та боєприпасами (відео) У Дніпрі виявили гараж, набитий зброєю та боєприпасами (відео)
У гаражі була шафа з вогнепальною зброєю всередині, патрони, гранати та інші боєприпаси.
Поблизу Слов'янська правоохоронці виявили схрон боєприпасів (фото, відео) Поблизу Слов'янська правоохоронці виявили схрон боєприпасів (фото, відео)
Слідчі дії відбувалися в рамках розпочатого раніше досудового розслідування за фактом участі мешканця с. Рай-Олександрівка у незаконних збройних формуваннях.
Loading...
Load next