Мера Сум відправили під варту із заставою в 3 млн грн

Мера Сум відправили під варту із заставою в 3 млн грн

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід мер Сум Олександру Лисенку, якого спіймали на хабарі, у вигляді тримання під вартою на 60 діб із можливістю вийти під заставу в 3 мільйони гривень.

Так, Лисенко залишиться під вартою до 2 грудня 2023. У разі внесення застави, його зобов‘язали прибувати за першою вимогою, не покидати місто Суми без дозволу, повідомляти прокурора про зміну місця проживання та заборонили спілкуватися з депутатами Сумської міськради.

Засідання щодо арешту майна очільника Сум проведуть в іншу дату.

Раніше САП просила суд арештувати Олександра Лисенка з можливістю внесення 10 мільйонів гривень застави. Також повідомлялося, що прокурор проситиме в суді обрати запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення 5 мільйонів гривень застави і для очільника Департаменту інфраструктури Сумської міськради.

Нагадаємо, Уряд Норвегії збільшить оборонний бюджет на 2024 з акцентом на допомогу Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українцеві у США загрожує 115 років ув'язнення за кібершахрайство Українцеві у США загрожує 115 років ув'язнення за кібершахрайство
Ярослав Васинський входив у хакерське угруповання «REvil», що з великою ймовірністю розробило шкідливу програму-вимагача «Sodinokibi». За допомогою нього зловмисники здійснювали систематичні атаки на комп'ютерах компаній у США з подальшим вимаганням значних коштів для розблокування доступу до них.
Моторошна ДТП на Чернігівщині: водію обрали запобіжний захід Моторошна ДТП на Чернігівщині: водію обрали запобіжний захід
Чоловік своєї провини не визнає.
Loading...
Load next