Обвал мосту в Києві: у департаменті КМДА й "Київавтодорі" провели обшуки

Обвал мосту в Києві: у департаменті КМДА й "Київавтодорі" провели обшуки

У Києві наприкінці вересня обвалилось декілька прольотів Дегтярівського моста. Через інцидент почались обшуки в Департаменті Київської міської державної адміністрації, а також у "Київавтодорі" та підрядників.

У прокуратурі заявили, що обшуки пройшли одночасно за 8 адресами. Раніше у Київській міській державній адміністрації розповідали, що обвал трапився під час проведення ремонту.

Київська міська прокуратура розповіла, що кримінальну справу відкрили через ймовірне привласнення бюджетних грошей під час реконструкції моста по вулиці Дегтярівській та Довженка службовими особами:

  • Департаменту транспортної інфраструктури КМДА;
  • "Київавтодору";
  • низкою суб'єктів господарювання.

Саме в межах кримінальної справи на підставі ухвали суду провели обшуки одночасно за 8 адресами.

Поліція відкрила кримінальну справу за статтею 272 про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Нагадаємо, Молдова запровадила безкоштовний транзит газу для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі» Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі»
Частина робіт у період з вересня по листопад поточного року, не відповідають заявленим обсягам та вартості.
Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото) Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото)
Засновників громадської організації "Партія Шарія" підозрюють у розповсюдженні агітаційних матеріалів, спрямованих на зміну кордонів України та порушення конституційного ладу.
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
Loading...
Load next