Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі»

Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі»
Частина робіт у період з вересня по листопад поточного року, не відповідають заявленим обсягам та вартості.

Подільська окружна прокуратура міста Києва спільно з Подільським УП ГУНП за матеріалами УСР у Києві ДСР НП України провела обшуки в офісних приміщеннях комунальної корпорації «Київавтодор» та підрядного підприємства. Про це повідомляє пресслужба Київської прокуратури.

Слідчі дії відбувалися в межах кримінального провадження, яке розпочали за фактом розтрати бюджетних коштів під час проведення державної закупівлі, предметом якої є капітальний ремонт деформаційних швів естакадної частини Південного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві, вчиненої в особливо великих розмірах, - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що загальна сума підряду становила 148,7 млн грн.

За даними слідства, частина робіт, які, згідно з документами, були виконані підрядником на об’єкті у період з вересня по листопад поточного року, не відповідають заявленим обсягам та вартості.

14 грудня 2021 року на підставі ухвал суду проведено обшуки в офісних приміщеннях згаданих підприємств з метою відшукання фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, що розслідують за ч. 5 ст. 191 КК України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото) Поширення антиконституційних агіток: СБУ провела обшуки у засновників "Партії Шарія" (фото)
Засновників громадської організації "Партія Шарія" підозрюють у розповсюдженні агітаційних матеріалів, спрямованих на зміну кордонів України та порушення конституційного ладу.
Loading...
Load next