Нідерланди виділяють третій пакет підтримки для України на €102 млн

Нідерланди виділяють третій пакет підтримки для України на €102 млн

€60 мільйонів підуть на підтримку нідерландських компаній, які хочуть зробити свій внесок у відбудову України.

Про це повідомляє пресслужба уряду.

Гроші покриють страхування експортних кредитів на платіжні ризики інвестицій і операцій у країні. Також €30 мільйонів спрямують на закупівлю газу і постачання деталей для електромереж, щоб Україна підготувалася до зими.

Решта суми піде на підтримку деокупованих територій та до Міжнародного валютного фонду, який допомагає Україні у впровадженні реформ.

Нагадаємо, У Харкові завершили рятувальні роботи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 24 млрд доларів для України від G7 Понад 24 млрд доларів для України від G7
Про грошову допомогу Україні G7 оголосила на засіданні.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next