Ізраїль вимагає, щоб ООН беззастережно засудила воєнні злочини ХАМАСу і перейшла до дій

Ізраїль вимагає, щоб ООН беззастережно засудила воєнні злочини ХАМАСу і перейшла до дій

Посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан заявив, що ХАМАС вчинив "кричущі, документально підтверджені військові злочини", і закликав Організацію об'єднаних націй до дій.

Про це повідомляє CNN.

Те, що ми спостерігаємо, - це військові злочини, кричущі, варварські військові злочини, - сказав Ердан.

Посол, виступаючи перед початком засідання Ради Безпеки ООН щодо ситуації на Близькому Сході заявив, що "убивство мирних жителів, використання заручників, відібрання дітей у матерів. Немає слів, щоб описати таку жорстокість"."В Ізраїлю є одна єдина вимога. Військові злочини ХАМАСу мають бути беззастережно засуджені. Це неймовірне злодіяння має бути засуджено. Ізраїль повинен отримати тверду підтримку, щоб захистити себе. Щоб захистити вільний світ".

Після Голокосту світ поклявся: "Ніколи більше". Цей самий орган, ООН, був створений на попелищі Голокосту. І все ж учора ми холоднокровно спостерігали за тим, як сотні євреїв були знищені. Це момент "ніколи більше, - додавв він.

Також Ердан наголосив, що "якщо історія нас чогось навчила, то ми знаємо, що завтра цього може не статися".

Ердан засудив ХАМАС як "геноцидну ісламістсько-джихадистську терористичну організацію", заявивши, що вона "нічим не відрізняється від ІДІЛ". Також посол наголосив, що "Ізраїль перебуває на передньому краї війни з тероризмом".

Нагадаємо, На Одещині судитимуть двох "смотрящих" за містом Чорноморськ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next