У Києві посеред дороги упав будівельний кран

У Києві посеред дороги упав будівельний кран

Внаслідок падіння будівельного крана обірвано контактну мережу, розповіли в КМДА. Тому скасували один маршрут тролейбуса та змінили напрямки руху для чотирьох маршрутів тролейбусів та автобусів.

Про це повідомляє міська адміністрація Києва.

Жителі Києва зауважили порушення руху громадського транспорту у Оболонському районі столиці. Тоді ж у мережі з'явились світлини, зроблені неподалік будівництва. На світлинах — будівельний кран, який упав і зачепив дроти над проїжджою частиною. В КМДА пояснили, що сталось та які наслідки інциденту.

Нагадаємо, Дипломати розшукали 5 українців та врятували хлопчика, якого поранили в Ізраїлі – МЗС України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео) У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
Loading...
Load next