У Києві посеред дороги упав будівельний кран

У Києві посеред дороги упав будівельний кран

Внаслідок падіння будівельного крана обірвано контактну мережу, розповіли в КМДА. Тому скасували один маршрут тролейбуса та змінили напрямки руху для чотирьох маршрутів тролейбусів та автобусів.

Про це повідомляє міська адміністрація Києва.

Жителі Києва зауважили порушення руху громадського транспорту у Оболонському районі столиці. Тоді ж у мережі з'явились світлини, зроблені неподалік будівництва. На світлинах — будівельний кран, який упав і зачепив дроти над проїжджою частиною. В КМДА пояснили, що сталось та які наслідки інциденту.

Нагадаємо, Дипломати розшукали 5 українців та врятували хлопчика, якого поранили в Ізраїлі – МЗС України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео) Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)
Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
Loading...
Load next