На Київщині збільшують кількість блокпостів та перевірки

На Київщині збільшують кількість блокпостів та перевірки

У Київській області на період новорічних свят будуть посилені контрдиверсійні та безпекові заходи.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, жителі Київщини мають почуватися у безпеці. Тому з 28 грудня 2023 року до 6 січня 2024 року будуть посилені контрдиверсійні та безпекові заходи в області. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні ради оборони Київщини, "бо розуміємо, що ворог під час новорічних свят може вдаватися до нових провокацій". 

За його словами, заходи проводитимуться за участі Служби безпеки України, Національної поліції, Нацгвардії та 114-ї окремої бригади територіальної оборони.

По всій Київщині збільшуємо кількість блокпостів. Ретельній перевірці підлягатимуть місця найбільшого скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо, - заявив очільник ОДА.

Така робота, зауважив він, також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення різного роду кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тисяч осіб.

Кравченко закликав жителів Київщини, а також гостей області "з розумінням ставитися до посилених безпекових заходів та можливої зупинки автотранспорту на блокпостах".

Також він нагадав про необхідність при собі мати документи, які посвідчують особу. Крім того, голова ОДА закликав усіх бути пильними: "Якщо бачите, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, не забувайте повідомляти про це правоохоронців".

Безпека регіону і держави – наша спільна відповідальність. Тож робимо все, щоб кожна людина почувалася захищеною, - наголосив Кравченко.

Нагадаємо, У Польщі ухвалили рішення про ліквідацію державних ЗМІ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next