Азербайджан допоможе Україні з відновленням електромереж

Азербайджан допоможе Україні з відновленням електромереж

З початку повномасштабного вторгнення Азербайджан надав 10 вантажів гуманітарної допомоги для відновлення енергосистеми. До кінця 2023 року очікується нова партія допомоги для відновлення розподільчих мереж.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

З початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримала з Азербайджану 10 вантажів гуманітарної допомоги для енергосектору, у складі якої 50 резервних електростанцій і 45 силових трансформаторів. До кінця 2023 року очікується також надходження наступної великої партії нового обладнання для відновлення розподільних мереж, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що міністр енергетики України Герман Галущенко та Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Сеймур Мардалієв обговорили співробітництво в нафтогазовій галузі, зокрема питанням зберігання і транзиту ресурсів.

Нагадаємо, Польща евакуюватиме своїх туристів з Ізраїлю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Зеленського й Алієва: Україна та Азербайджан підписали двосторонні документи в сферах торгівлі, землі та енергетики (фото) Зустріч Зеленського й Алієва: Україна та Азербайджан підписали двосторонні документи в сферах торгівлі, землі та енергетики (фото)
Президенти двох країн у п'ятницю також провели українсько-азербайджанські переговори в розширеному складі.
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Loading...
Load next