На окупованій Луганщині доступ до Wi-Fi планують дозволяти лише після ідентифікації особистості – ОВА

На окупованій Луганщині доступ до Wi-Fi планують дозволяти лише після ідентифікації особистості – ОВА

Окупаційна "влада" захоплених у 2022 році територій Луганської області не скасовує заборону для мешканців щодо використання мобільного інтернету, а доступ до Wi-Fi планують дозволяти лише після ідентифікації особистості.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

Не все просто і зі стаціонарним інтернетом – загарбники збираються дозволити доступ до Wi-Fi тільки після ідентифікації особистості, – наголосив Лисогор.

Також він додає, що між Новопсковом та Старобільськом окупанти зупиняють транспортні засоби й ретельно перевіряють пасажирів. Чоловікам призовного віку вручають повістки.

Нагадаємо, Президент ввів у дію рішення РНБО щодо виділення на оборону понад 21% ВВП

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото) Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото)
Рятувальників у місті не вистачає.
Loading...
Load next