Україна наближається до НАТО - Зеленський

Україна наближається до НАТО - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що наразі складно сказати, яким для України буде результат на наступному саміті НАТО, але переконаний, що наша держава у будь-якому випадку наближається до Альянсу.

Про це він сказав на зустрічі із представниками ЗМІ спільно з прем’єр-міністром Королівства Бельгія Александром Де Кроо.

Який результат буде на наступному саміті НАТО, мені сьогодні складно сказати. Але в будь-якому випадку ми наближаємось до Альянсу, і ми бачимо це по відповідних сигналах, зокрема свідченням цього є і заява генсека НАТО Єнса Столтенберга, - зазначив Зеленський.

За його словами, сьогодні усі працюють над тим, аби Україна була в НАТО, але це питання вирішує не тільки Україна і не тільки генсек НАТО, а вирішують усі члени Альянсу.

Нагадаємо, ЗСУ перевершують усі очікування - Столтенберг

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО "Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО
Володимир Зеленський задоволений результатами проведеної телефонної розмови із президентом США Джо Байденом, яка відбулася ввечері 7 червня. Однак, в Офісі президента дещо виправили пресреліз щодо слів Байдена про підтримку євроатлантичної інтеграції України.
Loading...
Load next