Румунія прихистить українців евакуйованих з Ізраїлю

Румунія прихистить українців евакуйованих з Ізраїлю

Влада Румунії забезпечить притулок для 220 українських біженців, які були евакуйовані з Ізраїлю. 

Про це повідомила пресслужба департаменту з надзвичайних ситуацій МВС Румунії.

У міністерстві уточнили, що люди отримають усе необхідне, зокрема медичну допомогу.

Румунія діє в дусі міжнародної солідарності, надаючи підтримку українським громадянами, вимушеним знову тікати від війни, - вказується в повідомленні.

У країні залишаться близько 40-50 українців, їх перевезуть у тимчасове житло. Решта евакуйованих планують продовжити шлях.

Також відомо, що 16 жовтня інший транспорт з українськими громадянами прибуде до міжнародного аеропорту імені Аврама Янку в Клуже-Напоці, зазначає департамент із надзвичайних ситуацій МВС Румунії.

Після загострення ситуації на Близькому Сході румунська влада репатріювала з Ізраїлю понад 2150 своїх громадян. Серед пасажирів першого вивізного авіарейсу 7 жовтня, як повідомлялося, були й іноземні громадяни.

Нагадаємо, МВФ запустив Фонд на підтримку реформ в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ
Українцям, які проживають у Секторі Гази, запропонували сформувати список на евакуацію, внаслідок загострення конфлікту між Ізраїлем та Палестиною.
Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото) Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото)
Літак із 109 українцями, які виявили бажання виїхати із Сектора Гази та повернутись додому, приземлився в Києві. Разом з українцями було евакуйовано також 13 громадян Молдови та четверо громадян Болгарії.
Loading...
Load next