В Україну вдалося повернути ще одну дитину

В Україну вдалося повернути ще одну дитину

В Україну в межах реалізації плану дій Bring Kids Back UA вдалось повернути ще одну дитину.

Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

Україні вдалося повернути ще одну дитину. Хлопчик вже може обійняти своїх рідних. Працюємо в межах реалізації плану дій Bring Kids Back UA, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. Задача Президента - повернути всіх українських дітей, - ідеться у повідомленні.

Повернення відбулося у рамках роботи Координаційного штабу під керівництвом Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака. Технічним супроводом займалися працівники Офісу Омбудсмана.

Працюємо далі. Невдовзі очікуємо позитивних результатів, - наголосив Лубінець.

Нагадаємо, Київські митники затримали сотню археологічних знахідок VIII ст до н.е. - ХІІІ ст н.е.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото) Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)
Харківська поліція затримала 60-річного чоловіка, який ще у квітні зґвалтував немовнолітню дівчину, їй всьо лише 13 років. Педофіл скористався відсутністю батьків дівчини вдома та увірвався до неї.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+) Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.
Loading...
Load next