Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото)

Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото)
У місті Покрові Дніпропетровської області поліцейські та місцеві жителі розшукують 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича, який зник ще 2 червня.

У Дніпропетровській області в місті Покров 5 днів тому безвісти зник восьмирічний хлопчик, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Відомо, що неповнолітній хлопчик зник ще 2 червня, однак до поліції мати звернулась лише учора, 6 червня. Зокрема мати повідомила, що о 12:00 хлопчик пішов гуляти на дитячий майданчик і все ще не повернувся додому.

Зріст школяра — близько 150 сантиметрів, середньої статури, волосся коротке і темне, карі очі. Дитина була одягнена у зелену футболку з довгим рукавом, чорні спортивні штани, чорні кросівки. Школяр був без телефона. 

Всім, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування неповнолітнього хлопчика, прохання повідомити в поліцію за телефонами: 102, (095) 938-27-56, - наголошують у поліції Дніпропетровської області.

Читайте також
На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото) На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото)
Між підозрюваним та матір'ю хлопчика напередодні виник конфлікт. Чоловік вирішив помститись жінці та вбив її 8-річну дитину, тіло якої згодом сховав у каналізаційному колекторі.
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото) Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото)
На Миколаївщині поліція розшукувала трирічного хлопчика, батьки якого заявили про зникнення дитини, однак виявилося, що малюк не покидав дому, а всього лише заснув у шафі.
Loading...
Load next