Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Запоріжжі: є загиблі та зниклі безвісти

Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Запоріжжі: є загиблі та зниклі безвісти

Окупанти здійснили 6 ракетних ударів по Запоріжжю. Окупанти влучили у багатоповерховий будинок, в результаті чого 2 людини загинули, 5 поранені, ще 3 вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Вночі рашистські терористичні війська нанесли 6 ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Тип ракет встановлюється, ‒ голова Запорізької ОВА.  

Малашко зазначив, що один з ударів прийшовся на багатоповерховий будинок в центральній частині міста, внаслідок чого пошкоджено 8 квартир. Служби провели евакуацію жителів будинку, яким буде надано тимчасове житло.

Міський голова Запоріжжя Анатолій Куртєв заявив, що на місці влучання розпочато пошуково-рятувальну операцію.

На цей час відомо про двох загиблих і чотирьох постраждалих. Ще три людини вважаються зниклими безвісти. Частково зруйновано квартири у двох підʼїздах будинку, ‒ написав він.

Куртєв зазначив, що мешканцям будинку продовжують надавати допомогу у комунальних автобусах, наметі міської ради та найближчому Пункті Незламності.

В управлінні ДСНС Запорізької області повідомили, що внаслідок російської атаки відбулося руйнування секції під’їзду з 5 по 3 поверхи. З будинку евакуювали 50 людей. 

Співробітники ДСНС спільно із правоохоронцями та волонтерами "Вогник Запоріжжя" врятували чоловіка, якого на ношах винесли назовні та передали медикам, ‒ заявили в ДСНС.

Нагадаємо, На Миколаївщині через ДТП спалахнули автівки: загинула жінка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська запустили крилату ракету по острову Хортиця Російські війська запустили крилату ракету по острову Хортиця
На щастя, руйнувань інфраструктури не виявлено, жертв і постраждалих немає.
Loading...
Load next