Україна прийняла на озброєння три модифікації танків Leopard

Україна прийняла на озброєння три модифікації танків Leopard

Міноборони прийняло на озброєння для ЗСУ чергові зразки бронетехніки: танки «Leopard» 2А6, «Leopard» 2А5 та «Leopard» 1А5.

Відповідні накази підписав міністр оборони України Рустем Умєров, йдеться у повідомленні МОУ.

Як зазначається, ці танки Україна отримала від західних партнерів, і вони ефективно зарекомендували себе в боях.  

Тим, що міністерство приймає ці танки на озброєння, ми декларуємо на довгострокову перспективу намір мати сучасну та високотехнологічну зброю, – зазначили у Міноборони. 

Танки «Leopard» модифікацій 2А6, 2А5 та 1А5 призначені для прориву укріплених позицій противника, знищення вогневих точок, техніки та живої сили ворога, швидкої організації оборонних рубежів.

Нагадаємо, СБУ передала до суду справу експрезидента Мотор Січі та арештувала його активи на понад 12 млрд грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next