Обмеження постачання гуманітарної допомоги: петиція про відтермінування постанови набрала необхідні голоси

Обмеження постачання гуманітарної допомоги: петиція про відтермінування постанови набрала необхідні голоси

Звернення про відтермінування постанови №953 про обмеження постачання гуманітарної допомоги чекає на розгляд Кабінету Міністрів України.

Відомо, що цю петицію до уряду написали волонтери.

До волонтера поступає запит на отримання тактичної медицини від військових, які наразі знаходяться на "гарячій точці". Дії волонтера сьогодні: замовити необхідну тактичну медицину за кордоном чи попросити допомоги партнерів отримати необхідну тактичну медицину, передати її військовим, отримати фотовідеозвіт та за можливості акти прийому-передачі, – йдеться в петиції.

Волонтери пропонують Кабміну створити робочу групу для врегулювання та розроблення більш ефективного "Порядку пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану".

Нагадаємо, Висадилися там, де орки не очікували: український десант на лівому березі Дніпра

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next