Військова допомога Україні та Ізраїлю розглядатиметься окремо - Джонсон

Військова допомога Україні та Ізраїлю розглядатиметься окремо - Джонсон

Палата представників Сполучених Штатів розгляне нову військову допомогу для України та Ізраїлю як окремі заходи.

Про це заявив новопризначений спікер палати Майк Джонсон, пише Bloomberg.

Наш консенсус серед республіканців Палати представників полягає в тому, що ми повинні розділити ці питання, – заявив він в інтерв’ю Fox News.

Спікер Палати представників США зазначив, що передав це повідомлення посадовцям Білого дому після зустрічі з Джо Байденом.

Адміністрація президента США попросила у Конгресу схвалити 106 мільярдів доларів на підтримку України, Ізраїлю та для іншої іноземної допомоги, сподіваючись, що пакетна угода допоможе затвердити всю суму.

Але зростаючий скептицизм серед республіканців Палати представників щодо України був одним із найбільш спірних питань у тритижневій боротьбі партії за те, хто очолить палату, кульмінацією якої стали вибори Джонсона в середу, – зауважує Bloomberg.

Водночас Джонсон заявив, що США не залишать Україну, і що перемога Росії в Україні підбадьорить не лише Росію, але й Китай щодо Тайваню.

Ми не можемо дозволити Володимиру Путіну перемогти в Україні, тому що я не вірю, що він на цьому зупиниться, – наголосив спікер Палати представників.

Нагадаємо, Чи буде газ під час блекауту: в "Нафтогаз України" розповіли деталі підготовки до зими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
Loading...
Load next