Поліція Києва узгодила з мобільними операторами, як будуть діяти під час відключень електроенергії

Поліція Києва узгодила з мобільними операторами, як будуть діяти під час відключень електроенергії

Керівництво поліції Києва та представники операторів мобільного зв’язку узгодили спільні дії під час можливих відключень електроенергії. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Під час зустрічі сторони узгодили спільні дії для забезпечення безперебійної роботи базових станцій мобільного зв’язку. Це дасть можливість громадянам телефонувати з мобільного, навіть якщо світло відсутнє.

Зустріч пройшла на базі Головного управління Національної поліції у м. Києві за ініціативи керівника поліції столиці Дмитра Шумейка. У ній взяли участь також заступники начальника та керівники технічних підрозділів основних мобільних операторів – Київстар, Vodafone та lifecell.

Учасники зустрічі обговорили та узгодили спільні дії для забезпечення безперебійної роботи базових станцій мобільного зв’язку.

Нагадаємо, Meta планує створити для європейських користувачів підписку на Facebook і Instagram без реклами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next