На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)

На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.

У Полтавській області автобус з повним салоном пасажирів, який прямував з Луганської області до Києва, з'їхав з дороги і перекинувся. Інцидент трапився на дорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Карпилівка Лубенського району. Як повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини, внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів.

За попередньою інформацією, автобус, під керуванням 56-річного водія, який прямував із Луганщини до Києва, з’їхав із проїзної частини дороги та перевернувся на бік, - повідомили у поліції.

Відомо, що в автобусі на момент дорожньо-транспортної пригоди перебувало двадцять два пасажири та двоє водіїв. Внаслідок ДТП водієві та десятьом пасажирам надають допомогу лікарні. Ступінь тяжкості їхніх тілесних ушкоджень наразі встановлюється.

Фото: pl.npu.gov.ua

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує обставини та причини інциденту.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України, - додали у поліції.

Нагадаємо, що нещодавно у центрі міста Томашув Любельський, що у Польщі, за 23 км від кордону з Україною спалахнув автобус, в якому перебував 31 особа. Відомо, що транспортний засіб, з двома водіями та 29 пасажирами - всі громадяни України, прямував зі Слупська в Тернопіль. За попередніми даними, причиною пожежі стало блокування і перегрів гальмівної системи автобуса.

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Loading...
Load next