Росія продовжує робити ставку на розконсервування старої бронетехніки

Росія продовжує робити ставку на розконсервування старої бронетехніки

В РФ продовжують робити ставку на розконсервацію і модернізацію старих зразків бронетехніки.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Що стосується військового виробництва, то об'єктивно ворог намагається максимально мобілізувати все, що можна, для виробництва і забезпечення сил вторгнення. По деяких напрямках у них є здобутки, по деяких фактично немає. Якщо ми говоримо про виробництво сучасної техніки, зокрема, бронетехніки, то тут ставка далі робиться на розконсервування і модернізацію старих зразків, - зазначив він.

Якщо говорити про виробництво ракет, то завдяки, зокрема, обходу санкцій і контрабанді, іншим сірим схемам певний рівень виробництва зберігається, що є проблемою для України.

Що стосується ситуації з економікою і виробництва у РФ, то санкції працюють. А санкції бувають різні - як економічні від наших партнерів, так і у вигляді гуркоту та бавовни, - додав Юсов.

Відповідаючи на запитання, куди РФ сховала залишки свого Чорноморського флоту, він сказав, що насамперед йдеться про Новоросійськ.

Його намагаються максимально укріплювати. Але не тільки. Вони регулярно займаються переміщенням, передислокацією, - зазначив представник ГУР.

Відповідаючи на запитання, чи багато часу у воєнної розвідки пішло на те, щоб вирахувати, хто з росіян обстрілює "Іскандерами" Харківщину та Сумщину, Юсов зазначив, що це завжди тривалі операції.

Нагадаємо, Допомагав рашистам «зомбувати» жителів Харківщини: СБУ затримала колаборанта

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next