Рівненську митницю очолив Віталій Собчук

Рівненську митницю очолив Віталій Собчук

Виконання обов’язків начальника Рівненської митниці покладено на Віталія Собчука.

Відповідний наказ Держмитслужби України підписаний 31 жовтня, повідомили у Рівненській області.

До цього Рівненську митницю очолював Ігор Козлинець.

Віталій Собчук народився 6 квітня 1980 року в Рівненській області. Має дві повні вищі освіти. Магістр з менеджменту організацій. Першу освіту отримав у 2004 році та здобув кваліфікацію менеджера у митній справі.

Радник митної служби ІІ рангу. В митних органах працює з грудня 2009 року. Займав інспекторські та керівні посади в митних органах Рівненської, Житомирської, Київської, Волинської, Луганської областей та в Центральному апараті Державної митної служби України.

У Рівненській митниці займав посади головного державного інспектора митного поста (старший зміни), начальника митного поста та начальника відділу організації митного контролю за переміщенням товарів подвійного використання.

Нагадаємо, У 4 містах України можна відновити посвідчення водія через ДП "Документ"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
"Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон з наркотиками "Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон з наркотиками
На Харківщині жінка хотіла перетнути кордон із забороненою речовиною. У босоніжці затриманої виявили наркотики.
За секунду до загибелі: у Рівному залізничник врятував хлопця від наїзду потяга (відео) За секунду до загибелі: у Рівному залізничник врятував хлопця від наїзду потяга (відео)
Рівненський залізничник врятував життя чоловіку у навушниках, який у навушниках не чув, що їде потяг та ледве не ступив під потяг.
Loading...
Load next