У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)

У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.

У Рівному двоє 15-річних підлітків-близнюків ножем намагалися вбити жінку на вулиці. Так, сьогодні вранці, 31 серпня, двоє братів серед дня на дитячому майданчику напали на жінку з ножем та встигли нанести їй декілька ножових поранень у спину, повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.

Один із хлопців завдавав удари жінці, внаслідок чого його затримали, а інший брат спостерігав за цим й тепер проходитиме у справі, як свідок. Потім зловмисники втекли з місця скоєння нападу. Згодом хлопців знайшли вдома.

Брат затриманого поки що проходить як свідок. Обоє раніше в поле зору не потрапляли і виховуються у повноцінній та благополучної сім’ї. Жоден із батьків не здогадувався про їхні наміри, - повідомив начальник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба.

Одна із версій жорстокого вчинку — підлітки дивилися заборонені фільми, де присутня певна жорстокість, і захотіли випробувати щось подібне самі.

Одному із братів вже оголосили підозру за статтею про хуліганство, яке було вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Тепер підлітку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років позбавлення волі. Окрім цього також проводиться судова психолого-психіатрична експертиза.

Нагадаємо, що постраждалою виявилася 42-річна місцева жителька. Жінка отримала непроникні ножові поранення, однак постраждалу доставили у лікарню. Медики виявили на її спині три непроникні ножових поранення та після інциденту жінка була при свідомості. 

Також за наданою інформацією свідками події, за лічені хвилини поліцейські розшукали причетних до скоєного злочину хлопців за місцем проживання. Ними виявилися двоє 15-річних рідних братів-близнюків

Читайте також
Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+) Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+)
Після нападу підлітків жінку госпіталізували до лікарні, а нападників вже затримали правоохоронці. Одна з версій поліції, інцидент трапився через комп’ютерні ігри, де присутня жорстокість.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Loading...
Load next