Рух "Жовта стрічка" запустив флешмоб спротиву окупації рф

Рух "Жовта стрічка" запустив флешмоб спротиву окупації рф

Громадянський рух "Жовта стрічка" запустив флешмоб на честь спротиву російській окупації, у якому звернувся до мільярдера-винахідника Ілона Маска щодо його слів про "відсутність опору на окупованих РФ територіях України". 

Про це повідомляється у Телеграм-каналі руху.

Активісти нагадали, що 24 жовтня на платформі "X" Маск заявив, що на тимчасово окупованих територіях України серед місцевих жителів немає антиросійських настроїв. 

Але є одне але, український рух спротиву зростає щодня. На цих фото ви можете бачити Ялту, Мелітополь, Макіївку та Луганськ. Попри російську окупацію, українці продовжують чинити спротив рашистам, - йдеться в повідомленні.

Рух спротиву просить долучатися до флешмобу за хештегом #ElonWeAreHere у соцмережах і закликає українців в окупації залишати надпис на рублях, плакатах і графіті.

Давайте нагадаємо всім, хто має якійсь необґрунтовані сумніви, що нас більше!, - зазначили у "Жовтій стрічці".

Нагадаємо, Українські вчителі на ТОТ відмовляються співпрацювати з росіянами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next