Президент нагородив 328 військових, 153 з них - посмертно

Президент нагородив 328 військових, 153 з них - посмертно

Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 328 захисників України, 153 з них – посмертно.

Відповідні укази оприлюднені на сайті глави держави.

Згідно з документами, нагороди призначені за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, та за самовіддане виконання військового обов’язку.

Указом №731/2023 Президент постановив нагородити 191 військового, з них 110 – посмертно. Оборонців відзначено орденами Богдана Хмельницького, Данила Галицького та «За мужність», а також медалями «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни» й «За врятоване життя».

Указом №732/2023 глава держави нагородив 137 військовослужбовців, з них 43 – посмертно. Захисників України відзначено орденами Богдана Хмельницького й «За мужність» та медалями «За військову службу Україні» й «Захиснику Вітчизни»

Нагадаємо, Україна досліджуватиме безпеку штучного інтелекту разом із 28 країнами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next