Хотів постачати військовим дешевші харчі: начальнику підрозділу ТОВ повідомили про підозру на Хмельниччині

Хотів постачати військовим дешевші харчі: начальнику підрозділу ТОВ повідомили про підозру на Хмельниччині

Начальнику підрозділу ТОВ повідомили про підозру на Хмельниччині. Він хотів збагатитись постачаючи військовим дешевші харчі.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Про підозру повідомили начальнику складського господарства столичного підприємства за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.

За даними слідства, 43-річний підозрюваний запропонував військовослужбовцю Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки систематичний хабар за прийняття ним на склад товарів гіршої якості, ніж того вимагає Каталог продуктів  для підрозділів Збройних сил України. За кожен кілограм заміненого товару він обіцяв сплачувати 5 гривень.

Посадовець ТЦК після отриманої пропозиції звернувся до правоохоронців та надалі діяв під їх контролем. Правоохоронці задокументували, що у результаті протиправних дій керівника підрозділу із майже 1000 кг, 350 кг становив якісний товар, а решта 645 кг було замінено дешевшою продукцією.

Таким чином, замість дорожчої "гречки з яловичиною" підозрюваний доставив "кашу пшеничну з курячим м’ясом", "кашу ячну з курятиною", "горох з овочами і свининою" тощо.

Затримали підозрюваного під час надання 11 тисяч гривень хабаря. За скоєне йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна. 

Нагадаємо, Умєров провів телефонну розмову з міністром оборони США: заявив, що Україна потребує більше боєприпасів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next