Окупанти атакували Хмельниччину БПЛА: є постраждалі

Окупанти атакували Хмельниччину БПЛА: є постраждалі

У Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей, уламки впали на територію об'єкта критичної інфраструктури. Також відомо про пошкодження багатоквартирних та приватних будинків.

Про це повідомив Перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями, - заявив Тюрін.

Також міністр МВС Ігор Клименко додав, що у місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок падіння уламків БпЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівлю, крамницю й автомобілі.

У містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції, - наголосив Клименко.

У містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції.

Нагадаємо, Шольц пообіцяв Україні "парасольку" від російських атак

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росіяни обстріляли ракетами Хмельниччину - ОВА Росіяни обстріляли ракетами Хмельниччину - ОВА
Поки що деталей не повідомляють.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next