У ДБР розглядають чотири версії у справі загибелі помічника Залужного

У ДБР розглядають чотири версії у справі загибелі помічника Залужного

Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають чотири версії у справі загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Геннадія Частякова.

Про це повідомила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону. 

Державне бюро розслідувань як основну версію причини загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Геннадія Частякова розглядає нещасний випадок у результаті необережного поводження з боєприпасами.

За версією слідства, трапився нещасний випадок у результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм, – заявила Сапьян. 

Крім того, в кримінальному провадженні також розглядають інші можливі версії:

  • убивство на замовлення спецслужб РФ, завуальоване під нещасний випадок або неумисне вбивство;
  • убивство на ґрунті неприязних відносин;
  • спроба вбивства спецслужбами РФ іншого офіцера Апарату Головнокомандувача ЗСУ. 

Наразі розслідування триває. 

Нагадаємо, Rheinmetall отримав замовлення від України: виготовлять близько 100 тисяч артилерійських мін

Софія Ратинська – pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next