Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео)

Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео)
Мікроавтобус з хлопцем і дівчиною з'їхав у воду і швидко пішов на дно. В салоні автомобіля перебувала молода пара, яка не встигла вибратись з транспорту та загинула. Про особи загиблих не повідомляється.

У передмісті Харкова в селищі Безлюдівка стався нещасний випадок на місцевій водоймі - там потонула молода пара, яка не змогла вибратись з авто, яке йшло під воду. Трагічна подія трапилась пізно ввечері 11 вересня, а смерть настала в той час, як молоді люди займались коханням в салоні мікроавтобуса, повідомляє 057.ua.

Сам інцидент начебто бачили свідки, вони ж чули крики з автомобіля, коли той тонув.

За попередньою інформацією, мікроавтобус, скотившись у воду з піщаного берега, перекинувся на дах і відомо, що рятувальникам не вдавалось його поставити на колеса. Один трос під час рятувальної операції обірвався. 

Під водою знаходиться Renault Traffic. Автомобіль лежить на боці, тим самим ускладнюючи завдання рятувальникам. Також на місці немає водолазного обладнання на даний момент. Хлопці пірнають навіть без масок. Водолази незабаром будуть на місці, - написав опівночі Телеграм-канал "ХС Харьков".

Коли авто витягнули, як пишуть у Telegram-каналі "ТРУХА", медики швидкої підтвердили, що у ньому знайшли двох загиблих - хлопця та дівчину.

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото) На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.
Loading...
Load next