В окупований Джанкой приїхала нова партія мобілізованих - АТЕШ

В окупований Джанкой приїхала нова партія мобілізованих - АТЕШ

У тимчасово окупований Джанкой у Криму прибула нова партія мобілізованих. Їх направляють у військову частину біля аеродрому, після чого - на лінію фронту.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Агенти "АТЕШ" повідомляють, що після недовгого затишшя в Джанкой прибувають нові мобілізовані. Направляють їх у військову частину біля аеродрому, після чого - на лінію фронту, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в той же час військові госпіталі Криму забиті пораненими військовими. Це примушує окупантів використати цивільні лікарні. Втрати росіян дуже значні.

Будь-яка інша країна припинила б вже ведення загарбницької війни, але не РФ. Це результат більш ніж 20 літнього правління Путіна і політики обдурення і терору власного населення, що проводиться, - наголосили партизани.

Нагадаємо, "Білі вовки" СБУ встановили рекорд зі знищених ворожих цілей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next