У Києві поблизу залізниці знайшли 20 кг ртуті

У Києві поблизу залізниці знайшли 20 кг ртуті

У Дніпровському районі Києва біля залізничних колій виявили 20 кг ртуті.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Києві.

О 12:52 до служби порятунку надійшло повідомлення щодо ємності з невідомою речовиною біля залізничних колій. Прибувши на місце, відділення хіміків встановили, що в металевій ємності знаходиться близько 20 кг ртуті, - ідеться у повідомленні.

Ртуть герметично запакували та передали фахівцям КАРС для подальшої утилізації.

Обставини даного випадку будуть встановлювати правоохоронці.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 80 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
Loading...
Load next