Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)

Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.

Оперативно-диспетчерська служба Білоцерківського району 30 грудня о 2:22 отримала повідомлення про пожежу. Трагічна ситуація трапилась у житловому будинку Білої Церкви на вулиці Левка Симиренка. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Київській області.

Фото: ДСНС у Київській області

Зазначається, що полум'я охопило приватний будинок площею 210 квадратних метрів. Ліквідували пожежу чергові третьої та четвертої Державних пожежно-рятувальних частин Білої Церкви. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіла двох людей. Вогнеборці повністю ліквідували займання о 5:39.

В даний час встановлюється причина пожежі. Щоб погасити вогонь, залучили 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 14 осіб складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Фото: ДСНС у Київській області

Нагадаємо, раніше на Івано-Франківщині сталася пожежа в реанімації лікарні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка
Наразі причини та обставини трагічної смерті чоловіка встановлюються правоохоронцями.
Loading...
Load next