Німеччина продовжує прикордонний контроль із сусідніми державами

Німеччина продовжує прикордонний контроль із сусідніми державами

Федеральне міністерство внутрішніх справ Німеччини вирішило продовжити посилений прикордонний контроль із сусідніми Польщею, Чехією та Швейцарією, який триває з 16 жовтня, ще на 20 днів.

Про це пише DPA.

Очільниця німецького МВС Ненсі Фезер вказала, що посилений контроль потрібен для боротьби з нелегальною міграцією, і з 16 жовтня федеральна поліція затримала близько 90 людей, які займалися незаконним перевезенням людей через кордон.

Ми продовжуємо надавати особливого значення тому, щоб контроль мав якомога менший вплив на повсякденне життя пасажирів, торгівлю і подорожі, – запевнила міністерка.

Фезер додала, що хотіла б якнайшвидшого скасування контролю, і вважає, що для цього потрібно якнайшвидше втілити реформу системи надання притулку на рівні ЄС із комплексним захистом його зовнішніх кордонів.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 57 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next