Ворог намагається підвищити градус напруги перед загрозою обстрілу української енергосистеми ‒ Гуменюк

Ворог намагається підвищити градус напруги перед загрозою обстрілу української енергосистеми ‒ Гуменюк

Ворог намагається підвищити градус напруги перед загрозою обстрілу української енергосистеми. Спостерігаємо підготовку тактичної авіації, в тому числі випробовування, які вони проводять з дозаправкою у повітрі.

Про це керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила в ефірі телемарафону.

Вони всіма силами намагаються підвищити градус напруження перед відповідним етапом похолодання і загрози обстрілу енергосистеми, ‒ сказала вона.

Гуменюк додає, що "рф використовуючи довготривалі польоти МіГів намагаються приспати нашу пильність, десь вплинути таким чином на свідомість громадян. Я вважаю, що треба дослухатись до тривог і розуміти, що військові у своїй справі розуміються".

Гуменюк також заявила, що в Чорному морі вже немає потужного шторму, тому росіяни вивели фрегат з 8 ракетами готовими до застосування. Зараз море помірне і фрегат може витримувати таку погоду, додала вона.

Нагадаємо, Для зменшення паперової тяганини потрібно збільшити кількість працівників ТЦК, – Ірина Верещук

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next