Росіяни на ТОТ півдня України відкрили "школу блогерів"

Росіяни на ТОТ півдня України відкрили "школу блогерів"

Росіяни намагаються подолати дефіцит "журналістів" на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Для цього загарбники створили "школу блогерів", щоб навчати місцевих пропаганди.

Про це інформує Центр національного спротиву.

Зазначається, що більшість мешканців відмовляється співпрацювати з окупантами, тож вони змушені завозити гастролерів з РФ для налагодження системи пропаганди в регіоні.

Для вирішення проблеми росіяни намагаються створити "журналістів" з нуля.

Для цього на ТОТ півдня окупанти відкрили "школу блогерів", яка фінансується Кремлем. Загарбники сподіваються відшукати колаборантів з-поміж студентів, які в пошуках слави погодяться створювати пропагандистський контент.

Нагадаємо, У Польщі розбився автобус з українцями: загинули дві жінки і дитина

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next