У Польщі розбився автобус з українцями: загинули дві жінки і дитина

У Польщі розбився автобус з українцями: загинули дві жінки і дитина

На території Польщі сталася ДТП за участі автобуса з українцями. Внаслідок аварії загинули дві жінки та дитина, четверо громадян України отримали поранення.

Про це повідомляють Polsatnews і TVN24.

ДТП сталася в польському селі Верешин біля Грубешова (Люблінське воєводство). На ділянці дороги без поворотів водій автобуса раптово з’їхав ліворуч і врізався в дерево на узбіччі. В автобусі на момент аварії перебувало 10 людей - PAP встановило, що це українці.

Попри реанімацію, життя двох жінок і шестирічної дитини врятувати не вдалося. Сімох людей доставили до лікарні.

Як повідомив прессекретар коменданта воєводської поліції в Любліні Анджей Фійолек, аварія сталася на прямій ділянці дороги, а автобус прямував у бік кордону., За даними поліції, на момент аварії водій - 31-річний громадянин України - був тверезий.

Чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Після виписки з лікарні йому пред'являть звинувачення.

За ненавмисне спричинення дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинула людина, зловмиснику може загрожувати до восьми років позбавлення волі, - заявив речник головного управління поліції в Любліні.

Дорога №844 на місці інциденту повністю перекрита. Поліцейські розмітили об’їзди для водіїв. Поліція під наглядом прокурора встановлює точні причини та обставини трагічної події. Також на місці працював експерт з реконструкції ДТП.

Нагадаємо, Ексдиректор ЦРУ пояснив, від чого залежатиме результат війни в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
У Польщі трапилась ДТП: постраждало четверо українців, серед яких дитина (фото) У Польщі трапилась ДТП: постраждало четверо українців, серед яких дитина (фото)
Автобус, що перевозив 9 громадян України, перекинувся на бік. Зрештою до лікарні відвезли лише чотирьох людей, які подорожували мікроавтобусом.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
Loading...
Load next