Наступ на Авдіївку провалився, ворог втратив до 80% техніки

Наступ на Авдіївку провалився, ворог втратив до 80% техніки

В районі Авдіївки російські війська сьогодні кинули в наступ декілька механізованих колон з броньованою технікою. Однак наступ не вдався, загарбники втратили майже 80% техніки.

Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Сьогодні ворог намагався йти вперед. Декілька механізованих колон з броньованою технікою кинув вперед. Десь півтора десятка. Але втратив майже 80% техніки, наші хлопці їх знищили, - підкреслив Штупун.

Він зауважив, що загарбники не полишають спроб оточити Авдіївку. Безуспішно вони штурмували східніше Новобахмутівки, в районах Авдіївки, Сєверного і Первомайського. За минулу добу відбито 13 атак, додав речник.

Штупун також повідомив, що через погодні умови — "листя впало, випав сніг і окупантам немає де ховатись, наші хлопці бачать і атакують їх. Часто вони вдають із себе мертвих або ховаються під трупами загиблих раніше".

Він також зауважив, що серед росіян зростає дезертирство, їх женуть уперед, і вихід у них один — або здатись у полон, або бути вбитим. Так, минулої доби 7 окупантів здалось у полон, сказав речник.

Нагадаємо, На Луганщини росіяни примушують жителів брати паспорти рф в обмін на вугілля та дрова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next